Lukumatkalle yhdessä

LitAdvisor haastaa sinut vaihtamaan yhden lomalentomatkan lukumatkaan. Se on osa Lentolakko –hanketta; yksi sen tarjoamista tavoista pienentää oman talouden vuosittaista hiilijalanjälkeä. 


Nappi Naapurin LitAdvisor -tempauksen avulla voit etsiä naapurustostasi lukukaverin, jonka kanssa voit jakaa lukumatkakokemuksen ja omat lukumatkavinkkisi. Voitte myös tarjota toisillenne tukea lentämättömyyspäätöksessä pysymiseen. 

Perusta oma lukupiiri naapuriporukan kanssa. Yhdessä lukeminen on hauskaa ja avartavaa, jaettu lukukokemus auttaa ymmärtämään kirjaa monesta eri näkökulmasta. Voitte kokoontua keskustelemaan yhteisesti valitusta ja luetusta kirjasta, tai lukea toisillenne vuorotellen ääneen. 

Osallistu LitAdvisor -haasteeseen. Päätä jättää seuraava lomalentomatka väliin, ja etsi sen sijaan mieluisa lukumatkakirja. 

ETSI LUKUKAVERIA - TOIMI NÄIN:


  • • REKISTERÖIDY tai jos olet jo rekisteröitynyt KIRJAUDU sisään 

• mene kohtaan KIRJOITA VIESTI 
• valitse AIHEEKSI Lukumatkalle yhdessä. Näin viestiisi tulee LUKUMATKA-logo oman profiilikuvasi sijaan.

• kirjoita viestiin vaikka seuraava: "Etsin lukukaveria naapurustosta. Jätetään  seuraava lomalentomatka väliin, ja etsitään sen sijaan mieluisa lukumatkakirja ja nautitaan yhdessä lukemisesta"


• huolehdi, että sinulla on sähköposti-ilmoitukset aktivoituna, niin saat sujuvasti tiedon uusista ilmoituksista ja siitä, jos joku vastaa sinun viestiisi. 
• ilmoitukset saat päälle omasta profiilistasi, kohdasta VALIKKO / PROFIILIN MUOKKAUS / ILMOITUSASETUKSET

PS: muista myös jakaa ilmoituksesi muualla somessa ja haastaa kaverisikin mukaan!

RYHDY LUKUKAVERIKSI - TOIMI NÄIN:

Seuraa ilmoituksia. Jos näet sinua miellyttävän lukumatka-kutsun, niin vastaa ilmoittajalle rohkeasti.


47390768_348987219238912_8558054454216097792_o.png 86.49 KB

HAUSKAA MATKAA!

Voit myös ottaa omasta lukumatkaporukastasi kuvan ja jakaa sen sosiaalisessa mediassa tunnuksilla: #lentolakko #litadvisor #lukumatkalla. Liitä lyhyt TripAdvisor -tyyppinen kuvaus oheen ja haasta kaverisikin mukaan!

Lukumatkalla olet aina ajoissa, et joudu jonottamaan passintarkastukseen, matkalaukkusi eivät katoa, ja saat ottaa mukaasi niin ison kupin teetä kuin haluat. LitAdvisorin seurassa huomaat kuinka kirjan ja mielikuvituksen siivin lentää pidemmälle kuin lentokoneella. Lukeva ihminen rentoutuu ja oppii, ja voi myös jakaa kokemuksensa muiden kanssa. Lennä vähemmän -- lue enemmän!